Strand Packaging Pharma Concept

Platsen där du får dina förpackningsrelaterade behov lösta. Vi har ett önskemål och det är att vi får jobba med kartong för övrigt lyssnar vi på dina önskemål och konstruerar din förpackning enligt dina önskemål.

Vi producerar med livsmedelsgodkända färger, allt för att du skall få en så säker förpackning som möjligt. På tal om säkerhet, så kan du få förpackningen med olika säkerhetslösningar. Dels för att det skall synas om någon öppnar förpackningen och dels om du behöver något för att inte råka ut för förfalskningar. Vi jobbar med allt från väldigt enkla lösningar upp till hologram.

Ofta behövs det en bruksanvisning, då löser vi den biten också till dig. Framför allt har vi full kontroll på hela dokumentationen runt läkemedelsförpackningar. Vi blir auditerade några gånger per år med bra resultat. Vårt ISO arbete går i stor utsträckning mot GMP.

Behöver din produkt skickas i en kylkedja, då kan vi hjälpa dig att få kontroll på att produkten inte lämnat denna på väg till din kund.
Har du ingen som kan designa din förpackning så kan vi hjälpa till här också.
Är du i det läget att du vill automatisera din produktion och börjat titta på maskiner till detta. Kom till oss så kan vi hjälpa dig vidare till duktiga samarbetspartners.

Vi följer dig hela vägen från uppstart till full produktion.

Som du märker, du behöver bara Strand Packaging, vi förpackar dina idéer.

Pharma Concept - Strand Packaging